جهنم را باید آباد کرد ، بهشت خودش آباد است ،
آرامش و انگیزه نباشد ، زندگی بهشت برایت از جهنم سخت تر است .
بهشت و جهنم درون توست ، بیرون تو آیینه درون توست .
دکتر حجت بقایی : ( در کارگاه مدیریت به سبک فرمانده قلعه ای در وسط بیابان )
در راستای تحقق شعار پیشگیری مقدم بر درمان و تأکیدات ریاست ارجمند سازمان و دستور معاون منابع مالی و سرمایۀ انسانی، به همت مرکز بهداشت و درمان و مشارکت اداره کل آموزش سازمان، سمینار ارزیابی و اصلاح ساختار قامتی ـ اسکلتی در سالن کوثر ساختمان اداری جام جم برگزار شد.
به گزارش مجله اینترنتی کارگاه آموزشی ، در این سمینار که ویژۀ همۀ همکاران شاغل و بازنشسته و با هدف پیشگیری، آموزش، اصلاح رفتارهای غلط و ارتقای فرهنگ خودمراقبتی برگزار شد، مباحث تخصصی ارگونومی در محیط کار و زندگی روزانه شامل انتخاب کیف و کفش مناسب، شرایط نشستن و ایستادنهای طولانی، انتخاب بالش و تشک مناسب توسط اساتید برتر دانشگاه ارائه شد.
از دستآوردهای این برنامۀ آموزشی هدفمند، میتوان به پیشگیری از بروز اختلالات اسکلتی و عضلانی، افزایش بهرهوری کارکنان و در نهایت کاهش در خور توجه هزینههای درمانی اشاره کرد.
با مساعدت اداره کل آموزش و به دلیل استقبال خوب همکاران ارجمند، برگزاری این برنامههای آموزشی با نگاه پیشگیرانه در سطح سازمان و به صورت ویدئو کنفرانس برای همه مراکز استانی در دستور کار خواهد بود.
به منظور مشارکت فعالانهتر همکاران رسانۀ ملّی، با موافقت اداره کل آموزش مقرر گردید این سمینار آموزشی به عنوان دورۀ حین خدمت با امتیاز آموزشی برای همکاران در نظر گرفته شود./ منبع : خبرنگار مجله اینترنتی کارگاه آموزشی در صداوسیما
مورخ ۲۶مرداد۱۴۰۳ با حضور حجتالاسلام والمسلمین دکتر هادی صادقی معاون قوه قضاییه و رییس مرکز حل اختلاف کشور جلسه رفع موانع تولید در شهرستان گلوگاه استان مازندران، برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر صادقی ضمن بازدید از ناحیه صنعتی تیله نوی شهرستان گلوگاه، گفت: داوری غیرحرفهای ممکن است با خطا مواجه باشد، ولی داوران حرفه ای، افرادی ذیصلاح هستند که پس از طی روند آموزش و گزینش، پروانه داوری حرفهای را کسب کرده اند و فهرست این افراد در معاونت حل اختلاف دادگستری استانها موجود است.
مجله اینترنتی کارگاه آموزشی // به گزارش واحد خبرکارگروه صلح و سازش کشور ، رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه همچنین اظهار کرد: از سوی این مرکز به شهرکهای صنعتی و بخشها و مناطقی که با مسائل کار و کارگری روبرو باشند مجوز تاسیس شورای حل اختلاف تخصصی اعطا میشود تا در صورت نیاز نسبت به حل مسائل و موارد مبتلابه صنعت در آن ناحیه یا شهرک صنعتی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه مردم در تمام قراردادهای منعقده خود شرط داوری حرفهای را قید کنند، تاکید کرد: داوران دارای پروانه حرفهای از دانش، مهارت و صلاحیتهای عمومی لازم برخوردار هستند و کمک بسیار خوبی در حوزه تجارت، کسب و کار و فعالیت صنعتگران خواهند بود.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر صادقی خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی به ویژه در بخشهای حل اختلاف غیر دادگاهی از جمله میانجیگری، داوری، شوراهای حل اختلاف و صلحیاری، هرکجا که لازم باشد در خدمت تولید و تولیدکنندگان خواهد بود.
رئیس کل دادگستری مازندران نیز در این جلسه که با حضور استاندار مازندران و مسئولین محلی برگزار شد، با اشاره به مشکلات مطرح شده در جلسه از سوی فرماندار گلوگاه، اظهار کرد: مسائل مطرح شده در مازندران و شهرستان گلوگاه در بسیاری از موارد در داخل استان قابل حل است که تحقق آن، تعامل و همفکری مسئولان برای شناسایی و رفع موانع را میطلبد.
عباس پوریانی افزود: شهرستان گلوگاه از ظرفیت و توانمندی بسیار بالایی برخوردار است و بستر بسیاری از موارد مرتبط با تولید و اشتغال زایی در این شهرستان وجود دارد. مردم گلوگاه در دوران دفاع مقدس در قالب گردان امام حسین (ع) به عنوان گردانی خط شکن در لشکر ۲۵ کربلا حماسه آفریده و شهدای گرانقدری را تقدیم نظام و انقلاب کردند.
رئیس کل دادگستری مازندران در ادامه با بیان اینکه بستر سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در مازندران فراهم است، تصریح کرد: حضور بیش از ۲۲ میلیون مسافر در تعطیلات نوروزی در مازندران، فرصت بسیار مناسبی برای استان است که باید از این فرصت ارزشمند استفاده شود.
پوریانی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی استان در مسیر رفع موانع تولید در کنار دستگاههای اجرایی است، افزود: مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری مازندران از ضمانت اجرایی برخوردار بوده و در حکم دستور قضایی است.
رئیس کل دادگستری مازندران همچنین با همراهی حجت الاسلام والمسلمین صادقی، استاندار مازندران و مدیران کل دستگاههای اجرایی، از چند شرکت تولیدی در ناحیه صنعتی تیله نوی شهرستان گلوگاه بازدید کردند./ح.ب
#شورای_حل_اختلاف
#دکتر_هادی_صادقی
#داوری
#صلح_و_سازش
#دادگستری_مازندران
#استاندار_مازندران
#فرماندار_گلوگاه
یک روانشناس خانواده گفت: قالبهای ذهنی و انتظارات جامعه از تحصیلات میتواند منجر به نارضایتی و عدم رضایت شغلی و زندگی شود.
به گزارش مجله اینترنتی کارگاه آموزشی به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، سعید عزیزی روانشناس خانواده در دوره دانشافزایی و توانمندسازی مسئولین و اعضای شورای بسیج اساتید کشور(چالش ها و فرصت ها؛ رویکردها و راهبردها) که در مشهد مقدس درحال برگزاری است در تحلیل خود به تفاوتهای بارز بین نسلهای دهههای ۶۰، ۷۰ و ۸۰ پرداخت اظهار کرد: هر نسل از طریق سریالها و فرهنگهای متفاوتی که با آنها بزرگ شدهاند، تفاوتهای عمدهای را تجربه کردهاند.
وی اشاره کرد: نسل دهه ۸۰، بهعنوان نسلی متفاوت شناخته میشوند که ممکن است باعث چالشهایی برای استادان و مربیان شود.
این روانشناس خانواده در ادامه به تفاوتهای عمده در بهره هوشی (IQ) نسلها پرداخت و توضیح داد: میانگین IQ دانشآموزان دهه ۵۰ و ۶۰ بین ۹۰ تا ۱۱۰ بوده، در حالی که این مقدار برای دانشآموزان دهه ۷۰ تا ۱۱۸ و برای دهه ۸۰ تا ۱۳۰ افزایش یافته است.
عزیزی بیان کرد: افزایش IQ میتواند با مشکلاتی همچون تنبلی جسمی و بیانگیزگی همراه باشد.
وی همچنین به ویژگیهای مشترک در افراد با IQ بالا اشاره و بیان کرد که این افراد معمولاً کنجکاوی بالا، ریسکپذیری، و گرایش به قانونگریزی دارند. او تأکید کرد که این ویژگیها میتوانند منجر به مشکلاتی در زمینهی تحصیلی و اجتماعی شوند.
عزیزی به مشکلاتی چون بلوغ زودرس، روابط جنسی در سنین پایین، و افزایش حس خودکشی و مهاجرت در نسل جدید اشاره کرد و از خانوادهها و مربیان خواست تا با این نسل بیشتر صحبت کرده و مشکلات آنان را درک کنند.
این روانشناس خانواده، در ادامه تحلیل خود به نشانههای بارز IQ در نسلهای دهه ۸۰ و ۹۰ پرداخت و تأکید کرد: که ویژگیهایی مانند کنجکاوی، ریسکپذیری، و قانونگریزی در این نسلها بسیار مشهود است.
وی افزود: این نسلها معمولاً با بینظمی و عدم توجه به نظم در امور خود مواجهاند، به طوری که میتوان این را در اتاقهای بینظم و پر از آشفتگی آنها مشاهده کرد.
این روانشناس خانواده، با اشاره به اینکه افزایش IQ در این نسلها با سه چالش اصلی همراه است، اظهار داشت: دانشآموزان نسل جدید، بهخصوص از سنین بلوغ به بعد، نسبت به دروس آکادمیک حساسیت نشان میدهند و معمولاً این دروس را پس میزنند.
عزیزی اشاره کرد: بسیاری از دانشآموزان نخبه در سالهای آخر دبیرستان از تحصیلات فاصله میگیرند و به دنبال راههای دیگری برای موفقیت هستند. او این مسئله را به عنوان چالشی جدی برای سیستم آموزشی کشور دانست و خواستار بررسی و اصلاحات در این زمینه شد.
وی با بیان اینکه نسل جدید با مسائل اعتقادی و اخلاقی نیز درگیر است. توضیح داد: این نسل، برخلاف نسلهای گذشته که به مسائل نقلی و سنتی بیشتر توجه میکردند، به سمت عقلمحوری و تحلیلگری پیش میرود. این تفاوت دیدگاهها باعث میشود که نسل جدید با برخی از ارزشها و باورهای قدیمی به چالش برخیزد و نیازمند تعامل و درک متقابل بیشتری از سوی والدین و مربیان باشد.
این روانشناس خانواده، در ادامه به تجربیات شخصی خود اشاره کرد و بیان کرد: قالبهای ذهنی و انتظارات جامعه از تحصیلات میتواند منجر به نارضایتی و عدم رضایت شغلی و زندگی شود.
عزیزی تأکید کرد: باید به استعدادها و علاقههای واقعی کودکان توجه کرد و آنها را در مسیرهایی که به آنها علاقهمند هستند، هدایت نمود.
وی با اشاره به تجربه شخصی خود از تغییر رشته به علوم انسانی، بیان کرد که یافتن مسیر درست و همسو با علاقههای فردی میتواند به موفقیت و رضایت بیشتری منجر شود.
این روانشناس خانواده، بیان کرد: والدین و مربیان باید از قالبهای سنتی و محدودکننده دوری کنند و به کودکان اجازه دهند که مسیرهای جدید و متفاوتی را تجربه کنند.
عزیزی در پایان به ضرورت بازنگری در سیستم آموزشی و تربیتی کشور اشاره و خاطرنشان کرد: باید فضایی فراهم شود که نسل جدید بتواند به صورت آزادانهتر و با انگیزه بیشتری به تحصیل و فعالیتهای مورد علاقه خود بپردازد. وی از همه دستگاههای اجرایی و تربیتی خواست که با نگاهی باز و حمایتی به نسل جدید نگاه کنند و به آنها کمک کنند تا به بهترین نسخه از خودشان تبدیل شوند.
این روانشناس خانواده، با اشاره به ویژگیهای بارز این نسلها همچون کنجکاوی، ریسکپذیری و قانونگریزی، اظهار داشت که این ویژگیها در این نسلها بسیار مشهود است و منجر به بینظمی در امور روزمره آنها شده است. / ح-ب